"Hier word je uitgedaagd om te gaan voor de top!"

Onderwijs - vwo

Op het vwo krijg je het beste onderwijs dat jou uitstekend voorbereidt op het wetenschappelijk onderwijs. Docenten bieden je de ruimte om je te spiegelen aan tradities, verhalen en aan anderen. En ze leren je om wie je bent niet af te laten hangen van de mode. Dat maakt je geloofwaardig. Je leert ook om je eigen grenzen aan te geven. Zo weten jij en je klasgenoten wat jullie aan elkaar hebben. De kennis die je opdoet sluit daarbij aan: die is actueel, relevant en sluit aan bij jouw leefwereld.

Op alle locaties van csg Bogerman kun je terecht voor uitstekend vwo-onderwijs: Profielen in het vwo
Binnen het vwo zijn er vier profielen. Vanaf klas drie maak je een keuze voor een van de vier profielen. Dit betekent dat je vakken gaat volgen die jou goed voorbereiden op je vervolgopleiding op de universiteit. De profielen van het vwo zijn: cultuur en maatschappij, economie en maatschappij, natuur en gezondheid of natuur en techniek.


Nieuws

30/112017
Projectdag Gymnasium

"My Bloody Family". Wanneer neem jij het recht in eigen handen?... lees verder
17/112017
Excursie ivm nieuw project O&O

Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 1 Technasium op excursie naar de eendenkooi in Offingawier geweest voor hun nieuwe project O&O; otters beschermen tegen het verkeer! ... lees verder
26/92017
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân